Kuiskauksia & huutoja

Runoilija Stanzara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tullut tänne lähinnä kritiikkiä antamaan. Älä pelästy, jos kuulostan tylyltä - tarkoitan hyvää ja toivon jokaisen "murskakritiikin" saajan kehittyvän kirjoittajana.

Kirjoitan itsekin, tänne julkaisen siitä huolimatta kohtuullisen harvoin. Tuotantoani kotisivuillani ja http://stanzara.harhakuva.org/

"They call me bad, mad Caliban with manners dangerous to know."
 

Vaikka tahdon olla koti, ovat öideni harhat outoja sinulle
Päivän päätteeksi syön rakentamani seinät,
syljen niistä kuun taivaalle ja alan uneksia mahdollisesti mahdottomia:

kuljen katsoen samaan suuntaan, vaikka silmäni ovat eri paria
vaihdan muotoani mutta olen yhtä totta joka kerran,
särjen muotin,
käännän itseni sinuun, ja kohtaan asioita joita en ymmärrä,
huudan:
TOISINAAN PELKÄÄN, MUTTA ENEMMÄN RAKASTAN

ja unieni ympyrät kiertyvät itsensä ympäri,
hajoavat spiraaleiksi joiden päässä odottaa tuntematon
- käsittämätön
mutta luotan käteni pois kasvoilta

ja hyppään

Selite: 
Ottakaa siitä sitten selvää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot