Minun nimeni on vieraalla kielellä "kaikki"

Runoilija Stanzara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tullut tänne lähinnä kritiikkiä antamaan. Älä pelästy, jos kuulostan tylyltä - tarkoitan hyvää ja toivon jokaisen "murskakritiikin" saajan kehittyvän kirjoittajana.

Kirjoitan itsekin, tänne julkaisen siitä huolimatta kohtuullisen harvoin. Tuotantoani kotisivuillani ja http://stanzara.harhakuva.org/

"They call me bad, mad Caliban with manners dangerous to know."
 

meille annetaan pieniä nimiä
tiet tukitaan pienillä kivillä
ei niitä pitkin astella korkeammalle
ei eteenpäin

sora pyörii jalan alla
lävistää ihon lämpimälle vereslihalle
(tiedätpä olevasi elossa)
vasta veren paksu, makea tuoksu saa minut havahtumaan unestani -
taas uhrauksia!
elämäni järjestys savuaa haituvina kohti taivaita
mitä tämä on? totuuttako?
pehmitän sydämeni kulkemasi tien kapeikoissa,
otan mustelmat ja puhallan kohti merta
se on suolainen, tämä totuus on ainut asia, jota en pelkää

Selite: 
minna (jap.) = kaikki (ihmiset) Kertokaapa mitä ymmärrätte tästä vaiko mitään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot