Tähdenlento ei odota

Runoilija b4f1326b7d0c74ffe6afee8bf3e34945

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2008
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 10:59

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
1.9.2024

Elämä on päiviä
joista ei tiedä
mistä ottaisi kiinni
 

Sinä
lauloit
niitä oliivinmakuisia lauluja,
kun minä tutti poskessa pidin saarnaa unileluilleni
Olitkohan sinä se sellainen poika,
joka nukahti vain peltikaton hyminään vesisateella,
luulisin niin

Ikä ei ole este
mutta ilmeisesti se on jotain hidastetta suurempaa
Viikonloppuna
ehdin ottaa sinusta valokuvia

rannalla, kodalla

uimassa, makkaranpaistossa

tupakalla sammalportailla

ja nyt
kun olen selvinnyt, voin vain muistella

tuijottaa kuvia

itkeä ilosta, hymyillä
..muistoissa

Turhaa,
kuin näkevä lukisi pistekirjoitusta

Mene vaan, jään odottamaan sitä tähdenlentoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot