Haluaisin olla olematta se nolojen tilanteiden tyttö

Runoilija b4f1326b7d0c74ffe6afee8bf3e34945

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2008
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 10:59

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
24.4.2024

Elämä on päiviä
joista ei tiedä
mistä ottaisi kiinni
 

Olisi nyt mukavaa olla sellainen
tiedätkö; pieni
ja konttailla tuolla avaimen reiässä
piilossa ja pimeässä, poissa katseilta
Kerään itseni kokoon
ja nauran

tekonaurua

Se on helpointa
sillä tiedän, että myöhemmin naurattaa oikeastikin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot