Käki aloitti kesän jo nyt

Runoilija b4f1326b7d0c74ffe6afee8bf3e34945

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2008
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 10:59

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Elämä on päiviä
joista ei tiedä
mistä ottaisi kiinni
 

Kyynel, marimekkokynttilästä
takavasemmalla, laitoslapsen silmäkulmasta
vierivä kierivä pisara
Mieli ja keho
kaipaa unettoman viiniä silloin
kun kellon terävät, uhkaavat osoittimet
hukkuvat hämärään
hengittää, lipisee, värisee
kuiskailee muistelmaa
muistoja, muistojen mustelmaa
Hiljaisen Pyhäjärven rannalla
nostokurjet kaulaansa ojistaa

Käki aloitti kesän jo nyt.

On vaivalloista viettää
koko suviyö lukkojen "olevinaan-turvassa"
Ja kuvitella ne perhoset ympärille.

Selite: 
en ehkä haluaisi olla enää alaikäinen
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot