Meitä on moneen junaan, osa jää kyydistäkin

Runoilija b4f1326b7d0c74ffe6afee8bf3e34945

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2008
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 10:59

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
6.5.2024

Elämä on päiviä
joista ei tiedä
mistä ottaisi kiinni
 

Minä en ole siellä jossain muualla

Sanot, että olo on hyvä siellä,
missä sydän on
ja ymmärrän lähtösi

Todennäköisesti minun sydämeni
ei vielä ole löytänyt paikkaansa

Sinä olet se, joka osaa nauttia vauhdista
Itse pelkäsin liikaa ja tipahdin

Voin vain toivottaa onnea ja pyytää;
Tule käymään, ystävä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot