Julkisia tappouhkauksia veden pintaan piirrettynä

Runoilija b4f1326b7d0c74ffe6afee8bf3e34945

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2008
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 10:59

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Elämä on päiviä
joista ei tiedä
mistä ottaisi kiinni
 

Putoilevat ajatukseni enkeleiden muodossa
Lo h jen n e en a , ja
mustaa hometta pursuten

senkin huoran kuvajainen,
ne kuiskailee ja hipsuttaa korvaa,
sähköisesti, säväkästi
kuin tulisilla hiilillä tanssiva
trollinpoikanen, peikon perkele, paholainen

Haluan taas pois ajatuksistani,
mielestäni.
Jos se ei onnistu balettitanssijan elkein
sujuvasti leijailemalla,
niin jokin antikliseisempi sopii myös.
Voisi kokeilla vaikka heroiinia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot