Hymykuopat kyyneleitä puolillaan

Runoilija b4f1326b7d0c74ffe6afee8bf3e34945

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2008
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 10:59

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Elämä on päiviä
joista ei tiedä
mistä ottaisi kiinni
 

Ennen minä rakastin nukkumista
ja sinua
Enää rakastan vain sinua
sillä nykyään minulle näytetään vain painajaisia
enkä halua nukkua
Alkaa taas harhat painamaan
Toivon, että kohta onnenhippu synnyttää hymykuoppia
Loppuu henki
Silmät punaisina pameja kerjäämään
Loppuu rahat

Kiroa ja kerää
Kierrä ja siirrä
Ne totuudet ja univajeet
sieltä aivojen lähistöltä minun tajuntaani

Kirjoitan kirjettä siskolle;
Onko kiven sisällä viileää ?

Selite: 
on minulla ikävä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno synkeä runo

Hieno synkeä runo

 

Käyttäjän kaikki runot