Olen kirosanojen ruumiillistuma

Runoilija b4f1326b7d0c74ffe6afee8bf3e34945

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2008
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 10:59

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Elämä on päiviä
joista ei tiedä
mistä ottaisi kiinni
 

Tämän talon alakerta
vain homeen peittämää betonia
Keskikerroksen seinät paperia,
eikä yläkerrasta edes puhuta
kirjeitä ja vanhoja valokuvia
Muistoillasi kirottuja lattialautoja pitkin
juoksen taas ulos, piilottamaan kyyneleeni

Olen jossain liian pohjalla ymmärtääkseni enää,
mikä on hymy

Isä sanoo;
kerranhan sitä eletään, ja siitä voi iloita
(minä uskon täysin)

Mutta silti vihaan itseäni
enemmän kuin viime maanantaina,
sillä en taaskaan saanut sanottua
ettei meistä voi tulla paria.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rivitystä voisi ehkäpä miettiä vielä. Hieno idea ja muuten oikein hieno toteutuskin (:

 

Käyttäjän kaikki runot