yksin

Runoilija gogosisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on mahtavaa olla jossain niin hyvä :D
 

kun joku, unelmies
sinut silloin jättää
huomaat olet yksin
ja sekin alkaa mättää.
uskot, toivot, näet
ja yksin työtä teet
huomaat yksin nukkuun
joka ilta meet.
se sinun unelmasi
taaskin haudataan
kun huomaat että sulle
taaskin nauretaan.
ilta saapuu taas
ja sinä yksin oot
huomaat että tänään
kaikkee luvatkoot.
sua ei haittaa
et siitä välitä
koska olet suruisa
et mitään käsitä.
hyvästi nyt elämä
sä epätoivon niin
pidät itselläsi
ja kiemurtelet siin`.

Selite: 
yksinäisyys on pahasta, sano joku ja maksoi siitä vielä paljon
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot