Ystävilleni

Runoilija gogosisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on mahtavaa olla jossain niin hyvä :D
 

Olen kuin taivas ilman pilviä, olen kuin elämä ilman eloa, olen kuin hedelmä ilman raikkautta, olen kuin rusina kuivunut. Ilman teidän huolenpitoanne, ei elämä tunnu elämältä, ei kauneus kauniilta, eikä ilo ilolta. Ilman teitä olen kuivempaakin kuivempi sahara, kylmyyttä kylmempi pakkanen ja rumaakin rumempi otus. Ilman ystävyyttä, ei elämässä ole tätä, rakkautta. Olette merkinneet minulle niin kauan, niin paljon. Olette olleet siinä synkkinä kuin myös valoisina päivinä minua eteenpäin kantaen. Olette tehneet elämästä elämisen arvoisen. Jotakin silloin joskus puuttui, mutta se aukko on nyt täynnä, ystävyyttä, rakkautta.

Selite: 
Ystäväni merkitsevät, samoin minä heille, siispä tämän runon, omistan mä teille.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot