hetken mielijohde

Runoilija gogosisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on mahtavaa olla jossain niin hyvä :D
 

osasin sanoa monia asioita
kipeitä ja erittäin kohtalokkaita.
osasin suututtaa, osasin syyttää
mutta seuraavana päivänä anteeksi pyytää.
osasin tehdä kaikkea pahaa
ja varastaa toisilta aikaa ja rahaa.
hetken mielijohteesta tein
ja elämän häneltä kokonaan vein.
sanoin mä sulle valheen sen
ja huomasin, olen paha ihminen.
itketin, huudatin ja vyön alle löin,
huomasin kuinka sun elämääsi söin.
hetken mielijohteesta siis
ja ajatuksena: "muista mä viis".
huomasin kuitenkin karman lain
ja seuraavana päivänä selkääni sain.
itkin ja huusin ja tein mä niin
et' jokaisen mieli muuttui kyyneliin.
hetken mielijohteesta tein asian mä taas
ja lopuksi makasin itse mä maas'.
kannattiko tämä tehdä taas näin
kun tiesin kaiken muuttuvan huonompaan päin?!

Selite: 
tämä runo on kirjoitettu sellaisesta ihmisestä, jota itse syvästi vihaan, mutta jota myös syvästi rakastin. muutin tunteeni ja sain selkääni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot