Sinulle

Runoilija gogosisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on mahtavaa olla jossain niin hyvä :D
 

Sylissäsi kun olla saan,
ilon mielelläni kanssasi jaan.
Saan antaa ja saan ottaa
kunhan jokainen vain muistaa,
että kahden ihmisen suhde on
niiden kahden, julkaisematon
tarina josta vain he nauttivat
ja tarpeen tullen sen toisille jakavat.

Selite: 
Rakkaalle omistettu. Täytyy muistaa että ei tee väärin jos ei kerro kaikkea. Ei tarvitse olla kuin muut
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot