Salattu rakkaus

Runoilija gogosisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on mahtavaa olla jossain niin hyvä :D
 

Mä silmiisi jo alusta asti hieman eksynyt oon
ja kaikki hetket ilman sinua kaadun kumoon
Joka hetki kun mietin silmiäs sun
tunnen löytäneen rakkauden salatun

Sun puheesi mun korville, kuin laulua lintujen
sun kauneutesi kuin kukkaset katujen
voi kumpa saisin sua suudella ja sanoo
kuinka tahdon himoitsen ja janoon

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot