Lentoon

Runoilija gogosisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on mahtavaa olla jossain niin hyvä :D
 

Onni se riippuu aivan vain musta
kun uneksin ja mietin kaikkea susta.
Lennän mä ilmoihin unelmissain
ja palaan mä vasta huomenissain.
Lennän mä yllä pilvienkin
ja muistelen kuinka mä sust' haaveilin.

Siis jos onni se riippuu aivan musta
voin varma olla että ilman katumusta
mä luoksesi lennän ja sua suutelen,
sun käteesi tartun ja ehkä kosaisen.
Lennossa tunnen mä tuulien viiman
ja huomaan tunnelmas pikkuisen kiiman.

Lennetään yhdessä, lennetään pois
vielä kun aikaa molemmil' ois.
Mennään niin kauan kuin mahdollista
kun kerrankin tää on todellista.
Lentoon me lopulta pyrähdetään
ja yhdessä vihdoin me vaan lennetään.

Selite: 
On joskus ihana istua paikoilleen ja miettiä kuinka voisi tehdä jotakin aivan hullua jonkun ihmisen vuoksi. Lentoon on runo, joka kertoo minun hulluudestani, kun olen sokeanan valmis tekemään mitä vain Hänen eteensä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot