-----

Runoilija gogosisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on mahtavaa olla jossain niin hyvä :D
 

Tekisin laulun meistä
jos me vain oltaisiin
Tekisin onnellisuuden
jos se toteutettaisiin

Olisin kanssasi sateella
suojassa pimeältä
jos saisin olla kanssasi
ei tuntuis kipeältä

Olet kuin aurinko
olet minulle kuin kuu
ja joka yö tunnen
kuinka iloitsee suu

Olet se josta puhutaan
jonka kanssa ollaan
olet se joka poistetaan
listalta jos kuollaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot