Epä 16 Iltasatu skitsofreniasta

Runoilija krusifiksi

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain minä sekä nyyttiparka.
 

Miksi lakanani tuoksuvat
ilkeästi itseltäni

miten nalleni saattaa
noin leikkiä kuollutta
raajat levällään
eikä hymyile tänäkään yönä

ja yritänkö tässä sietää
ihoani joka kutiaa ja arpeutuu
vielä 12 tuntia suihkun jälkeen

miksi sinä katselet minua
seiniltäni katseesi pingottuneena
silti iloisine kasvoinesi
ja miksi hiusteni latvat pölyä nuolevat
kasvoiltani samettikielillään?

enkä muistanut silloin
ettei minulla ollutkaan enää aikaa
eikä paikkaa jossa sinua voisin muistella
näinä päivinä

-Shi

Selite: 
..erittäin suloista?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot