Epä 17 Kaksoisolento unisuinen

Runoilija krusifiksi

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain minä sekä nyyttiparka.
 

Ajatus anoreksiasta
taitava talitintti
ovela ovennuppi
vieläkin minun kuuluisi kyetä
johonkin paljon paljon parempaan

jos minä olisin pyöreä
neiti pallo
Herra koivun irvisuun suojeluksessa
kaukana jossain kamalassa kirkkaudessa,
keskelläsi

kun nyytti parka
nyt vallan paleltuu.
syvimmässäni.

kun nyt olen neito
ananasmekkoinen, omenaposki
pitelen häntä sylissäni
iän ikuisen ajan.

-Shi

Selite: 
pelko.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, herkkä.<3

ihana, herkkä.<3

 

Käyttäjän kaikki runot