Names and alcohol

Runoilija krusifiksi

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain minä sekä nyyttiparka.
 

"Girl, you're not from this world!"

Miksi katsot minua noin, äiti?
Olen nöyrä palvelijasi,
maata myöten jalkojasi suutelemassa...

Please paralyze, master.

Miksi puhut minulle noin, isä?
There's countless things I love about myself.

Miksi kosketat minua noin, pelikuvani?
Straight ahead ladys and gentlemen!
Minä jään tänne leikkimään.

Käytä minut.

-Shi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot