Erityisesti

Runoilija krusifiksi

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain minä sekä nyyttiparka.
 

Huomenna uudelleen
sinä olet ainoa jota kaipaan.
Ei erityisesti kukaan
olemassa oleva
takkani päällä mahonkikehyksissä
ole tänään tärkeä

Huomenna taas
pieces of your UNKNOWN lover
liittyvät sinuun ja tekevät
sinusta jälleen autuaan.
Näin minä
vaivun polttopuiden sekaan
punertavien käärmeiden kuningaskuntaan.
Vain minä ja nyytti parka.

-Shi

Selite: 
joskus ihminen kadehtii toisia ihmisiä toisten ihmisten vuoksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot