AWAKENING

Runoilija krusifiksi

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain minä sekä nyyttiparka.
 

Ihmettelen
onko tässä maailmassa enää yhtään ihmistä
minun lisäkseni
joka satuihin uskoisi
kanssani hyräilisi yksinäisyyteen

Emmekä ole varmoja
jospa kuitenkin vielä taivaallinen smaragdileninkisi
sitoo sinut tähän maailmaan
kattojen ilotytöksi

TÄHÄN KIROTTUUN AAMUUN
JOKAIKISEEN
joka ei tarpeeksi nöyrry
sormiesi vuotaville kynsinauhoille

Kuinka ollakaan
heräsin aivan uuvuksissani
mutta saapuessani ikkunan luokse
katsoasseni metsiä ja niiden miljoonia polkuja
en voinut olla onnellisempi?

but I didn't sence you anywhere near me
anymore

-Shi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot