PASS AWAY

Runoilija krusifiksi

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain minä sekä nyyttiparka.
 

I found others before I found myself.
Isn't it.. Isn't it..
TIETÄMÄTTÖMYYYTTÄ.
Soittaakseni sinulle, minun tulee syntyä uudelleen.
Tavatakseni sinut, girl,
minun tulee tehdä sopimus toisen itseni ja
sanattomuuteni kanssa.

Roskakorin tyhjentäisinkö takataskuusi,
jotta tuntisimme toisemme jälleen?

Mitä mielit, girl?
Näyttäisinkö viettelevältä valkoinen korsetti päälläni?
Ikuisesti ikuisuuteen.

-Shi

Selite: 
minna.
Kategoria: 
 

Kommentit

Erkoinen.. Englannin ja suomen kielen vaihtelu on virkistävää luettavaa.. Hyvä runo!

Erkoinen.. Englannin ja suomen kielen vaihtelu on virkistävää luettavaa.. Hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot