Epä 14 Kuolleen tavoin

Runoilija krusifiksi

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain minä sekä nyyttiparka.
 

I saw you many times today, angel.

tunsin niin hyvin tuon maskisi
nenänpääsi ympärillä
kaiverrettuna
dreamin'

ykkösluokan lippu suorinta tietä
taivaasta takaisin silmiesi kautta
näetkö, lapseni?
iltasadut jäivät vähiin meillä niinä iltoina

..and if you'd sing, I'd skip a class to hear every word.
ja niin jäin tuijottelemaan
surumielin ihastelemaan
sitä miten ennen käännyit ja osoitit kuinka sydämessäsi sykkii

rakkautta minullekkin.
vaikka tiedän että tässä ylhäisessä hulluudessa
minä en tunne nimeäni jolla ennen kutsuit minua

Äiti.
salaa iltapäivisin pyydätkö minua
melkein polvillasi
lopettamaan etsintäni?

näin sinut monta kertaa tänään, enkelini.

-Shi

Selite: 
ääh.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot