Ihmisen tyhjennys

Runoilija krusifiksi

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain minä sekä nyyttiparka.
 

Minä istun pihan perällä
Minä katson itseäni puiston perältä
maskuliinista maitoa
mahahappo syövyttää maata

minä katson itseäni takaisin metsän perälle
enkä sulje silmiäni alastomalta itseltäni

pallonivelet naksahtelevat poikki
poksahtelevat
harmaantuvat silmät eivät heijasta enää
kirpeydestä
ritariperhosista

ennen ei näin
hiekka hyväillyt limakalvoja
onko olemassa ihmeellisempää
kuin äänetön tuutulaulu
ja häntäluuni lihaliemessä?

-Shi

Selite: 
..8(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot