muistat ikuisesti

Runoilija satu-prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinäinen olento
 

Jos kävelee se juoksee,
Jos ilostuu se muuttuu suruun,
Jos ihastuu se unohtaa,
Jos rakastaa se sattuu,
Jos nauraa se itkettää,
Jos pettää se kostautuu,
Jos elää se kuolee,
Jos valehtelee sen muistaa,
.............ikuisesti!

Selite: 
Näin se on
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot