Tunnustan

Runoilija satu-prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinäinen olento
 

Miten voisin kertoa että välitän sinusta?
Miten voisin kertoa jos pelkään että se sattuu?

Miksi katsot minua noin?
Miksi katsot minua kauniilla silmilläsi?
Tiedät sen etten voi vastustaa

Äänesi saa minut
pilvilinnoihin, haluan
kuulla kaiken mitä
sanot ja tahdon muistaa ne

Kosketan kaunista
ihoasi varoen,
Katson ja tunnen
sen ihossani
Niin lämmin,
En halua koskaan
nousta tästä

Kun hymyilet
nään sateenkaaren,
Tunnen pehmeät huulesi
omissani, ne saavat minut
halumaan sinua vaan enemmän

Kun kosketat minua
sydämeni jättää
yhden lyönin välistä

Miksi tää on vaikeeta?
Onko tää sitä rakkautta?
jos on lupaatko rakastaa minua?

Selite: 
"Ootan vaan sitä oikeeta hetkee, saisin sanoa et sä oot se oikee kun sydäntä paljon koskee"
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot