Uusi tunne.

Runoilija satu-prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinäinen olento
 

Tunnen sykkeen sydämessäni
se on uusi tunne ja se pelottaa,

Tunnen himon lähelläsi
ja se hermostuttaa minua,

Tunnen halun suudelmissasi
ja se saa minut elämään,

Tunnen lämpösi
ja se saa rakastumaan.

Selite: 
Tää on ihanaa mutta myös pelottaa, Pelkään pettymistä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot