Muisto Rakkaudesta

Runoilija satu-prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinäinen olento
 

Näen vartalosi
Syön silmilläni sinua,
Jalat altani se viikoksi vei

Himoitsen sinua vaik
Tiedän etten saa,
Vai tahdoisitko?

Rukoilen vieressäsi,
Viellä lähemmäs painaudu
Viereeni

Hellästi suutelet huuliani,
Painat huulesi Kaulaani
Se kiihottaa,
Haluan sinua

Luon katseeni tähtiin
Tuhatmäärin me niitä
Sinä yönä nähtiin,
En saa sinua mielestäni
Pois

Ja enemmän kuin eilen
Rakastan sinua

Selite: 
grrrr....
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin intohimoinen runo johon on helppo samaistua. varsinkin kohta "himoitsen sinua vaik tiedän etten saa" iski itseeni henkilökohtaisesti.

 

Käyttäjän kaikki runot