En tahdo olla.

Runoilija satu-prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinäinen olento
 

En ole täydellinen
mutta en ole huonekalu,

En tahdo olla kuvasi,
En tahdo olla naulakkosi,
En tahdo olla lelusi,

Jos en kelpaa sellaisena kun olen
et ole se oikea,

Elämä ei tuonut rakkautta
vaan surun.

Selite: 
Onpas ihanaa olla epätäydellinen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot