Pelkään

Runoilija satu-prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinäinen olento
 

En pysty nukkumaan pelkään,
En pelkää hämähäkkejä,
En pelkää kauhu-elokuvia,
En pelkää pimeää,
En pelkää mailmanloppua,
En pelkää kuolemaa,
Pelkään menettää sinut <3

Selite: 
Ei kukaan pysty mua satuttamaan kun olet vieressäni
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot