Sydän katsoo puhtaana tulevaisuuteen

Runoilija 88b3785f27848f63b237c9e7bab3a443

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2006
Viimeksi paikalla: 21.3.2019 17:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä uin hitaasti
piirryn tämän uuden veden siniseen ihoon
veto kerrallaan totuttelen sileään
palaan linjaan, tulen kotiin

Harmaat upottavat aallot
ne ovat hävinneet tämän
niiden kantamat, painavat naulat hautautuvat
pohjaan
ne ovat ohi
ja minä annan rikkinäisten lautanpalasten
liueta suolaan

Minä kellun kuin meritähti kädet levällään
minä kävin hunningolla ja harmaa, se hävisi minulle
sain suolaveteni jota tarvitsin keuhkoihini
sain mustelmani
minä peseydyin alastomaksi

Ja meri alla on sinisempi ja syvempi
se hioo minut ehjäksi tänään

Horisontti on puhdas ja näen sen ääret
se muistaa nielemänsä itkun ja painon ja unohduksen
mutta tänään se nauraa
meritähtiä ja kaloja ja lokkeja
sen ajelehtivaa irtoilevaa kansaa
se ottaa meidät kotiin, kutsuu meidät majakoihin
kantaa myötätuuleen

Selite: 
Kiitos Woodoolle, joka antoi nimen lukuni viimeiselle. Tästä on hyvä jatkaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Osaat käyttää hienosti sanoja ja maalailet taitavia kielikuvia. Kaunista.

Suunnattoman puhdistava vaikutus on tällä herkän kauniilla runollasi. Vahvat elämänaallot käyvät rantaan...upea runokokonaisuus.

 

Käyttäjän kaikki runot