Elämän kivireki

Runoilija SuometsänTytär

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1992

"Kaikkeen kipuun ei ole keksitty lääkettä,
mutta siihen tottuminen ja sadat kyyneleet
suojelevat kuolemalta" -SuometsänTytär
Instagram: suometsantytar
 


En tiedä
voiko ikävään kuolla
mutta nyt se tuntuu hyvin mahdolliselta

Haluaisin nukkua
niin kauan kunnes unohdan
ja pystyisin taas hengittämään


Miten mieli voi unohtaa
kaikki pahat sanat ja teot
ja muistaa vain kädet ja sylin



Voi kuinka toivon
että olisit vierelläni
pyyhkisit kyyneleeni ja
sanoisit jotain kaunista

Vaikka ikinä et niin tehnyt


Ikävöin ihosi jokaista arpea
vahvaa selkääsi
hymyäsi
niitä harvoja kertoja kun suutelit otsaani



Haluaisin vain tulevaisuuden
Lopun yksinäisyydelle
Rauhan mielelleni

Haluaisin elää ilman
että joka askel sattuu




 


 
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon surumielisyys ja ikävä koskettaa. Mielessäni piirtyy kokemus vanhemman poissaolosta, kuolemastakin ja ikävästä jolle ei ole nyt ratkaisua. Kaipaus ja huonompien kokemusten sivuun sulkeminen, eteenpäin pääsyn lukkoja. Tällaisia mielikuvia runostasi ja ehkä osin omia kokemuksiakin omalta kohdalta. Vahvasti ajatuksiin menevä runosi.
Syvältä koskettavaa, mutta aika parantaa, ainakin vähäsen <3
 

Käyttäjän kaikki runot