En aina ymmärrä miksi rakastat

Runoilija SuometsänTytär

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1992

"Kaikkeen kipuun ei ole keksitty lääkettä,
mutta siihen tottuminen ja sadat kyyneleet
suojelevat kuolemalta" -SuometsänTytär
Instagram: suometsantytar
 


En tiedä mitä sanoa
kun en oikein tunne 

Elän odottaen parempia aikoja
vaikka tiedän tämän hetken olevan nyt


Silti olen onnekas
Syksy toi sinut

Toivoisin näkeväni itseni silmilläsi

Kuinka sinä joka päivä 
saat tuntemaan itseni normaaliksi


Sinä toit elämääni järkeä
Turvaa
Toivoa


Ja joka hetki toivon
kunpa olisit aina siinä,
vaikka minä en aina jaksa







 
 
 
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Toit elämääni, järkeä, turvaa toivoa, ne on aika isoja asioita!
Ehkä hän vielä jonakin päivänä on läsnä.
ei rakastamista tarvitsekaan ymmärtää

ei pidä vaatia sitä tilille

se nimittäin on pakeneva luonnonvara
joka
kasvattaa itseään sitä tuhlaamalla
 

Käyttäjän kaikki runot