Haaveeni on joku päivä taas haaveilla

Runoilija SuometsänTytär

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1992

"Kaikkeen kipuun ei ole keksitty lääkettä,
mutta siihen tottuminen ja sadat kyyneleet
suojelevat kuolemalta" -SuometsänTytär
Instagram: suometsantytar
 



Nyt vasta näen sen kuinka olen taistellut,
särkynyt ja jatkanu,
maahan lyöty ja aina noussut


Yksin

Nyt vasta huomaan kuinka olen hukkunut,
tehnyt ja toiminut kuten käsket,
epäillyt itseäni ja kaikkea mitä luulin olevani


Nyt vasta ymmärrän ettei minun olisi tarvinnut,
sillä sinä olisit voinut auttaa minua nousemaan,
sinä olisit voinut kantaa osaa taakastani

Kannustanut ja rakastanut



Nyt vasta kompastuin ja ymmärrän
kantaneeni omani lisäksi myös sinun pimeytesi



Yksin




Kaikki ne yksin itketyt kyyneleet,
sieluun sattuvat sanat ja teot,
aina annoin anteeksi ja ymmärsin



Silti minä ymmärsin aina väärin,
olin liian herkkä tai en osannut käyttäytyä,
ja silti suojelin sinua kaikelta



On niin helvetin vaikeaa päästää irti,

mutta minä kuolen tähän jos en juokse





 
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata juosta kuin henkensä edestä, jos ei ole aivan pakko <3 
Totta, mutta joskus on vaan pakko ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot