Menneisyys on toiseksi pahin vihollinen

Runoilija SuometsänTytär

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1992

"Kaikkeen kipuun ei ole keksitty lääkettä,
mutta siihen tottuminen ja sadat kyyneleet
suojelevat kuolemalta" -SuometsänTytär
Instagram: suometsantytar
 


Minun pitäisi oppia puhumaan
Uskomaan siihen että
ihmisiä oikeasti kiinnostaa

Pitäisi oppia luottamaan
Taas

Pitäisi antaa tulla lähelle
Olla aito
Rohkea

Pitäisi antaa elämälle mahdollisuus
Aidosti uskoa etten ole huonompi
Että minullakin on merkitystä



Ja sitten tulee tilanne
kun joku muu antaa minulle mahdollisuuden

Ja minua vain pelottaa
Pelottaa niin kovin,
jos unohdan taas puhua

Että olen taas liian reipas,
vaikka oikeasti itkettää


 
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikeiden tunteiden näyttäminen on tärkeätä ja suotavaa.
Kun annat jotain itsestäsi, et menetä sitä. Eli ole rohkea! Ihminen tarvitsee ihmistä, kuten kulunut fraasi kertoo..
<3
 
 

Käyttäjän kaikki runot