Liikaa tai liian vähän

Runoilija SuometsänTytär

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1992

"Kaikkeen kipuun ei ole keksitty lääkettä,
mutta siihen tottuminen ja sadat kyyneleet
suojelevat kuolemalta" -SuometsänTytär
Instagram: suometsantytar
 


Kuukasien jälkeen
mieleeni tulee edelleen
uusia muistoja 

Kuinka en osannut olla
Kuinka sanoin liikaa tai en tarpeeksi
Kuinka olin liian heikko tai liian itsevarma

Minä olin aina syypää
Valehtelija ja liian rikki
Herkkä ja huono keskustelija


Ja kun vihdoin puhuin
sinä nukuit sohvalla
annoit minun itkeä yksin




Ja vieläkin sanot minulle
että kaikki olisi ollut paremmin
jos minä olisin puhunut enemmän

Että mitään muistamaani
ei ole edes tapahtunut
Että sinä olet valmis vielä yrittämään



En minä voi olla
loppuelämääni hiljaa
että kaikki olisi hyvin




Ja silti osa minusta uskoo
että minä en vaan yrittänyt tarpeeksi
puhua ja ymmärtää





 
 
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet varmasti yrittänyt tarpeeksi ja vähän liikaakin <3
Kiitos ❤️
Koskettavaa kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot