Kenet sinä minusta teit

Runoilija SuometsänTytär

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1992

"Kaikkeen kipuun ei ole keksitty lääkettä,
mutta siihen tottuminen ja sadat kyyneleet
suojelevat kuolemalta" -SuometsänTytär
Instagram: suometsantytar
 


Minä niin kovasti haluaisin
olla tässä hetkessä
vaikka toisaalta en

Sanovat että aika parantaa
ja elämä kantaa



Kaikkien näiden vuosien jälkeen
näen kuitenkin vain enemmän pahaa
joka hetki



Sanovat että minun pitäisi löytää taas itseni
kaiken sen pahan jälkeen
mutta ei se ole helppoa


Katsos kun tuhlasin elämästäni vuosia
kestäen ja rakastaen
päivä päivältä kylmettyen



Enhän minä voi olla enää se sama nainen
niin pitkän helvetin jälkeen



Toivottavasti kuitenkin vahvempi
kuin koskaan ennen



 
 
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan varmasti olet nyt vahvempi, siitä ei ole epäilystäkään <3 
Samoja ajatuksia itselläni, kuin runossasi. Vahvaa ja voimakasta tekstiä. 
 

Käyttäjän kaikki runot