Ilta saapuu aina pyytämättä

Runoilija SuometsänTytär

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1992

"Kaikkeen kipuun ei ole keksitty lääkettä,
mutta siihen tottuminen ja sadat kyyneleet
suojelevat kuolemalta" -SuometsänTytär
Instagram: suometsantytar
 


Raskaan päivän ilta

Raskaan tekemättömän päivän ilta
enkä tiedä ollako ylpeä selviytymisestä
vai pettynyt tekemättömyydestä

Raskaan päivän ilta
ja haluaisin vain humaltua

En tiedä pitäisikö olla huolissaan
vai rentoutunut

Koska onhan kaikki hyvin
vaikka tuntuu kuin hukkuisin 


Raskaan päivän ilta
eikä tarvitse huolehtia mistään
eikä kenestäkään
enkä tiedä miten olla


Minä tiedän miten huolehtia
olla tukena
kuunnella ja sanoa ne oikeat sanat

Olla ilkeä tarvittaessa

Mutta en vieläkään tiedä
mitä sanoa kun itse tarvitsen apua

 
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin myös itselleen täytyy voida pyytää apua <3 
 

Käyttäjän kaikki runot