Vaikka vuosi on jo kulunut

Runoilija SuometsänTytär

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1992

"Kaikkeen kipuun ei ole keksitty lääkettä,
mutta siihen tottuminen ja sadat kyyneleet
suojelevat kuolemalta" -SuometsänTytär
Instagram: suometsantytar
 


Kun en minä enää jaksa

En jaksa vastuuta
Mukavan roolia
Yksinäisyyttä ja vähättelyä
Pitää huolta varsinkaan itsestäni

Kyllä minullakin olisi kuulijoita
mutta en tiedä mitä sanoisin
En haluaisi myrkyttää toisten mieliä
Ei se olisi reilua


En tiedä mitä sinä teit minulle
mutta en pidä tästä

Vaikka vuosi on jo kulunut

 
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Vuodet vierivät, mutta kaikkea ehtii vuodessa tapahtua.
 

Käyttäjän kaikki runot