Runotaikina

Runoilija Leijona66

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos laittaisi sanoja sekaisin, syntyisikö siitä runo?
Otetaan rakkaus, tuska ,menneisyys ja puska. Laitetaan siteeksi varsi, vesi ja tuska.
Kohotetaan hellyydellä ja katseella kauniilla. Siitäkö se runo syntyy?

Lisätään lämpöä ja elämän suolaisuutta, tarkastetaan maku ja hyväksytään satu.
Laitetaan se uuniin ja ruvetaan itsetarkastelu duuniin.

Kun tuoksuu vastustamattomalta ja saa hyväksynnän sulta, on runo valmis ja puuttuu enää katsojakunta;)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana resepti, makea ja suolainen.
Hauskasti kirjoitettu, sydämellä leivottu.
Elämänmakuinen piiras.
Maistiaisia kokin taidonnäytteistä.

Tosi kivasti sekottuu runotaikinasi! Siitä syntyi oikein veikeä runo.

ihana maku,
mikä olikaan "parasta ennen"
päeväys,
ikuinen,,ko,,kö,,
sait taas hymyyn,,,

Ihana,hymyn huulille tuova runo.

Herkullinen pläjäys siitä syntyy,
jälkimaku makoisa - vetää suun
vehnäselle. : )

... ja eikun leipomaan...
;))

Hymyilyttävä runo.

harvoin se tekemällä tulee mutta tämä on hauska ja hyvä

Hauska, mainio runo...pidän : )

Vain maistiaiset uupuu, ei ku hups -tuli ne ahmaistua kauhialla kiiruulla.

Ihania nää runosi. Olen myyty, ja niin monetta kertaa, että alan olla aika murusina maailmalla ja sen turuilla.

Puskan taakse on hupasa piiloon männä.

 

Käyttäjän kaikki runot