Minun elämäni

Runoilija Leijona66

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Etsin rakkautta miettien mennyttä, odotan tulevaa vaikka nykyisyydessäkin olisi paljon tehtävää.

Kaikki tapahtunut on hajallaan ajatuksissani, pala palalta kokoan peliä, tutustuen elettyyn elämääni.

Otan kiinni tulevaisuudesta, nauttien nykyisyydestä, unohtamatta menneisyyttä - elän vain kerran!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot