Ystävyys

Runoilija Leijona66

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin lähellä ja niin kaukana, melkein voimme koskettaa - kuitenkin erossa.

Mielissä silloin tällöin - kenties, välillä lupaus ajatuksesta, sen koskaan toteutumatta.

Otanko kiinni hetkestä vai odotanko kaikkien tekosyiden loppumista? Muutummeko ennen kuin on myöhäista? - olet minulle tärkeä!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot