Minä muistan!

Runoilija Leijona66

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä muistan intohimoiset huulesi, kosketuksesta värisevän kehosi.

Minä muistan säkenöivät silmäsi, allani tärisevän vartalosi.

Minä muistan kun tulimme - yhdessä!

Minä muistan että on muutakin kun arki!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihania juhlahetkiä
kahdenkeskeisiä

Sensuellin mukava runo :)
Pidän.

Kyllä..näitä hetkiä kannattaa muistaa arjen keskellä:)

Vau! Ihanan eroottinen!

Ihanuus on tämä runosi :)

Lämpimät syntymäpäiväonnittelut!
@>-->--->----

Intohimoinen aistikas runo.
Hauskaa syntymäpäivää.

todella kaunis runo.. ihan hiljaiseksi vetää

Hehkuvan kaunista kokemusta
ei voi unohtaa. Onnellinen runo.

Kauniit, herkät mieleen jääneet hetket ylitse arjen

Intohimoinen aistikas runo onnen hetkistä.

mur mur*

:))

ihana!

kuRRnau :)
mjauu.. ihana runo

Muistot ovat Tärkeitä.

Aistillisenkin Hieno runo.

Tykkään.

Aistikasta, ihanaa. Jokaisella kai joku kenet näin muistaa, toivottavasti. Pidin kovasti.

Hyvä, ettei tunteet vie niin mennessään, että unohtaisi arjen olemassaolon. Kaikkea sopivassa suhteessa ja mieluiten niitä rakkauden hetkiä sillai enempi, sitten on kaikki kohdallaan.

Mukaansa tempaava runo intohimoisuudessaan ja tunnelmissaan, tykästyin kovin.

Kaunista.. tässä on täyttä oikee sanaa.
tämä runo antaa tietyllä tavalla kuvan että pienestäki n asiasta saa tehtyä erittäin kauniin ja iskevän runon

ihanan aistikas

 

Käyttäjän kaikki runot