Omissa käsissä

Runoilija Leijona66

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suljen silmäni ja katson eteenpäin sieluni piirtämää taivasta. Näen tähtien loisteessa huomisen kajon, kaukana sydämmessä asuvan elämän palon.

Ojennan käteni kohti kuuta, vaikka elämä entinen poltaa vielä suuta. Jokainen lihas huutaa muutosta, vaikka ovat jo kivettyneet paikalleen tunteeni puutosta.

Otan ensimmäisen askeleen, vaikkakin vain ajatuksissa, huominen on tässä ja nyt - omissa käsissä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot