Rikki

Runoilija Hobbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etelä-Pohojammaalta kotoosin oleva likka ja ikää on 26 vuotta. Kirjoottelen runoja silloon tällöön jokka kuvastaa omia tunteita ja ajatuksia. Arvostella saa ja viestiäki voipi laittaa jos siltä tuntuu. :) Mä en pure (ainakaa kovaa). ;) <3
 

Se mitä pelkäsin
Eniten tässä maailmassa
Tapahtui sittenkin
En voi sille mitään
En voi sitä muuttaa
Minun täytyisi se vaan hyväksyä
Mutta miten
Rakastan sinua edelleen
Sinä et minua
Se sattuu
Kuin pisto sydämeen
Terävällä veitsellä
Rikoit sen
Annoin sen sinulle ja sinä särjit sen
Minä uskoin
Uskoin että haava saataisiin korjattua
Mutta se vuosi jo liikaa
Mitään ei ollut enää tehtävissä
Olen niin rikki
Miten osaan jatkaa tästä eteenpäin
Ensimmäistä kertaa elämässäni rukoilin
Mutta sekään ei auttanut
Mikään ei enää auta
Se on loppu nyt
Olen ihan yksin
Ei ketään lohduttamassa
Ketään kuka sanoisi kaiken järjestyvän
Joka pitäisi kiinni eikä päästäisi koskaan irti
Vain minä
Yrittäen pitää kaiken kasassa
En tiedä onnistunko

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot