Petetty

Runoilija Hobbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etelä-Pohojammaalta kotoosin oleva likka ja ikää on 26 vuotta. Kirjoottelen runoja silloon tällöön jokka kuvastaa omia tunteita ja ajatuksia. Arvostella saa ja viestiäki voipi laittaa jos siltä tuntuu. :) Mä en pure (ainakaa kovaa). ;) <3
 

Luotin sinuun
En uskonut että kykenisit sellaiseen
Oletko sellainen ihminen
Enkö tiedäkään todellista luontoasi
Petit luottamukseni
Enkä tiedä pystynkö antamaan sitä takaisin
Sanat helisevät ilmassa
Mutta tarkoittavatko ne oikeasti mitään
Oletko tosissasi
Vai leikitkö vain tunteillani
Merkitsenkö oikeasti niin paljon kuin sanot
En tiedä enää mitä tehdä
Mitä tuntea
Panostan yksin tähän suhteeseen
Hyppäisin kalliolta vuoksesi
Mutta tekisitkö samoin minun vuokseni
En ole niinkään varma
Tarvitsen tekoja
Tukemaan sanojasi
Jotta voin luottaa jälleen
Ja uskoa tunteisiisi
Olen yksin
Niin yksin
Vaikka olet vierelläni joka päivä
Kaipaan läheisyyttä joka meillä joskus oli
Saammeko sitä koskaan takaisin
Haluatko sen takaisin
Oikeasti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot