Tyhjyys

Runoilija Hobbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etelä-Pohojammaalta kotoosin oleva likka ja ikää on 26 vuotta. Kirjoottelen runoja silloon tällöön jokka kuvastaa omia tunteita ja ajatuksia. Arvostella saa ja viestiäki voipi laittaa jos siltä tuntuu. :) Mä en pure (ainakaa kovaa). ;) <3
 

Voisinko saada sydämeni takaisin?
Rinnassa musta aukko
Imee kaiken ilon
Jättää vain surun ja pahan olon
Haavat eivät parane
Niitä tulee koko ajan vain lisää
Yritän tyrehdyttää
Tuntuu että vuodan kuiviin
Heikottaa
Maailma pyörii
Hiivun hiljalleen pois
Pieni ääni sisälläni kirkuu
Tietäen mitä teen väärin
Juuret ylettyvät liian syvälle
En pääse irti
Selviänkö jos ne revitään?
Poljen paikoillaan
Koskaan pääsemättä eteenpäin
Tämäkö on tulevaisuuteni?
Mihin olen itseni hukannut?
Lukitsen ajatukseni rasiaan
Heitän avaimen pois
Ajatukset lipuvat takaisin
Pienistä koloista
En osaa rakentaa hyvää rasiaa
Vain huonon
Joka ei ole tarpeeksi tiivis
Tulee oppia ettei aina saa mitä haluaa
Menetettyä ei saa takaisin
Vaikka kuinka toivoisi
Opi elämään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot