Tahtojen taisto

Runoilija Hobbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etelä-Pohojammaalta kotoosin oleva likka ja ikää on 26 vuotta. Kirjoottelen runoja silloon tällöön jokka kuvastaa omia tunteita ja ajatuksia. Arvostella saa ja viestiäki voipi laittaa jos siltä tuntuu. :) Mä en pure (ainakaa kovaa). ;) <3
 

Hymyilen
Punastun
Pakahdun
Sinun vuoksesi
Pidän kiinni
Kynsin ja hampain
Loppua en nää
En halua
Liian vaikeaa
En halua olla yksin
En osaa
Miksi kestän tätä
En ansaitse tällaista
Olen hyvä ihminen
Haluan vain sinut
Oletko vain minun
Miksi teet asioita jotka aiheuttavat surua
Tuskaa
Pahaa oloa
Epävarmuutta
Mustasukkaisuutta
Vainoharhaisuutta
En ole oikeasti tällainen
Se johtuu sinusta
Miksi teet niin
Minullakin on tunteet
Onko meillä tulevaisuutta
Järki sanoo toista
Mutta sydän haluaa vielä uskoa
Kumpaa kuunnella

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot