Tuttu tunne

Runoilija Hobbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etelä-Pohojammaalta kotoosin oleva likka ja ikää on 26 vuotta. Kirjoottelen runoja silloon tällöön jokka kuvastaa omia tunteita ja ajatuksia. Arvostella saa ja viestiäki voipi laittaa jos siltä tuntuu. :) Mä en pure (ainakaa kovaa). ;) <3
 

Kipristys mahan pohjassa
Sydämen tykytys
Kasvoille hiipivä hymy
Hiljainen naurahdus
Kuinka olenkaan kaivannut
Aina yhtä ihania tuntemuksia
Kun löydät jonkun
Joka saa tuntemaan itsesi erityiseksi
Tärkeäksi
Rakastetuksi
Ihastuminen muuttuu joksikin suuremmaksi
Pikkuhiljaa
Aloitan uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tunne runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot