Onko se loppu?

Runoilija Hobbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etelä-Pohojammaalta kotoosin oleva likka ja ikää on 26 vuotta. Kirjoottelen runoja silloon tällöön jokka kuvastaa omia tunteita ja ajatuksia. Arvostella saa ja viestiäki voipi laittaa jos siltä tuntuu. :) Mä en pure (ainakaa kovaa). ;) <3
 

Tätä pelkäsin
Se tapahtui
Makaan sängyllä miettien
Kuinka tässä näin kävi
Mikä minussa on vialla
Miksi minulle käy aina näin
Tunteet muuttuneet
Minun pysyneet samana
Emme ole enää samoilla raiteilla
Pääsemmekö siihen enää takaisin
Vai lähdemmekö omia teitämme
Se on sinusta kiinni
Mitä sinä tunnet ja haluat
Olenko se minä
Vaiko joku muu
Välimatka tekee hyvää
Tai sitten se tuhoaa
En voi muutakuin odottaa
Tämä ei ole enää minun käsissäni
Pidä sydämestäni hyvää huolta
Ja palauta se ehjänä
En toivo sinun sitä rikkovan
Haluan sen pysyvän omasi vierellä
Edes vielä hetken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan toiveikas :)

 

Käyttäjän kaikki runot